Webinar SNIV

Geplaatst op: 10 augustus 2021

shutterstock_400993198-895x298

Op 28 september 2021 organiseert het RIVM een webinar waarin een terugrapportage van de incidentiemodule wordt besproken

“We laten zien hoe de resultaten van de surveillance in de praktijk gebruikt kunnen worden om het infectiepreventie beleid vorm te geven. Waar moet je op letten, waar kijk je naar en wat kun je in de praktijk doen? Zijn dit vragen waar u in de prakrijk mee worstelt, noteer de datum dan vast in uw agenda.”

Tijd: De webinar zal op 28 september starten om 12:15 uur en duren tot 13:00 uur.”

Doelgroep: De webinar is bedoeld voor iedereen in het verpleeghuis die geïnteresseerd is in infectiepreventie en hoe surveillance resultaten in de praktijk gebruikt kunnen worden.

Aanmelden? Begin september verstuurt het RIVM een aanmelding naar al haar contactpersonen. Bij vragen of om te checken of uw contactgegevens bekend zijn kunt u contact opnemen met het secretariaat van SNIV (Anke Smits-Visser): 088-6892634 of u kunt mailen naar sniv@rivm.nl.

Meer nieuws

Netwerkbijeenkomst ‘Gedragsverandering’ een succes

9 april 2024

Donderdag 4 april 2024 was het weer zover! De netwerkbijeenkomst voor infectiepreventiecommissieleden van verpleeghuizen in de regio Utrecht. Dit keer werd de bijeenkomst gehouden in het bosrijke gebied bij Accolade Zorg – de Wijngaard in Bosch en Duin. We mochten veel bekende gezichten verwelkomen en daarnaast kennismaken met een aantal nieuwe gezichten.

> lees verder
Nieuwe collega Maartje

Nieuwe collega gehandicaptenzorg

21 maart 2024

Goed nieuws! Wij mogen nog een nieuwe collega verwelkomen. Maartje Hanning is afgelopen maand aan de slag gegaan als projectleider gehandicaptenzorg. Zij gaat zich richten op infectiepreventie binnen de gehandicaptensector.

> lees verder
Nieuwe collega Nathalie

Nieuwe collega infectiepreventie

6 maart 2024

We hebben weer een nieuwe collega! Nathalie Veldhuizen is afgelopen maand aan de slag gegaan als deskundige infectiepreventie. Zij gaat, samen met onze projectleiders, organisaties in de verpleeghuiszorg, thuiszorg en gehandicaptenzorg stimuleren en ondersteunen bij het optimaliseren van de hygiëne- en infectiepreventie.

> lees verder