Nieuws

Netwerkbijeenkomst ‘Gedragsverandering’ een succes

9 april 2024

Donderdag 4 april 2024 was het weer zover! De netwerkbijeenkomst voor infectiepreventiecommissieleden van verpleeghuizen in de regio Utrecht. Dit keer werd de bijeenkomst gehouden in het bosrijke gebied bij Accolade Zorg – de Wijngaard in Bosch en Duin. We mochten veel bekende gezichten verwelkomen en daarnaast kennismaken met een aantal nieuwe gezichten.

> lees verder
Nieuwe collega Maartje

Nieuwe collega gehandicaptenzorg

21 maart 2024

Goed nieuws! Wij mogen nog een nieuwe collega verwelkomen. Maartje Hanning is afgelopen maand aan de slag gegaan als projectleider gehandicaptenzorg. Zij gaat zich richten op infectiepreventie binnen de gehandicaptensector.

> lees verder

Meld je aan voor de AMR ZN Utrecht Nieuwsbrief!

En blijf op de hoogte van het laatste nieuws.

World AMR Awareness Week 2023

7 november 2023

Van 18 t/m 24 november vindt de World AMR Awareness Week 2023 plaats. In Nederland organiseren de Regionale Zorgnetwerken Antibioticaresistentie diverse regionale en landelijke (online) activiteiten.

> lees verder

Nascholing Transmuraal Samenwerken bij BRMO

6 november 2023

Het UMC Utrecht en het RZN ABR Utrecht organiseren in november en december 2023 opnieuw de interactieve nascholing over transmuraal samenwerken bij BRMO-dragerschap.

> lees verder

Toolkit Infectiepreventie voor Verzorgenden IG

1 november 2023

Het zorgnetwerk heeft een toolkit ontwikkeld waarmee op een leuke manier scholing over infectiepreventie verzorgd kan worden.

> lees verder

Leuke en leerzame netwerkbijeenkomst voor leden van de infectiepreventiecommissie van verpleeghuizen

31 oktober 2023

Op maandag 30 oktober vond er weer een leuke en leerzame netwerkbijeenkomst plaats voor leden van de infectiepreventiecommissie van verpleeghuizen in de regio Utrecht.

> lees verder

Geslaagde Bijeenkomst Infectiepreventiebeleid voor kleine woonzorgcentra

4 oktober 2023

Op 25 september organiseerden we samen met de GGD regio Utrecht een succesvolle bijeenkomst infectiepreventiebeleid voor kleine woonzorgcentra.

> lees verder

Netwerkbijeenkomst voor leden van de infectiepreventiecommissie van verpleeghuizen

25 september 2023

Op 30 oktober organiseert het RZN ABR Utrecht alweer de derde netwerkbijeenkomst voor leden van de infectiepreventiecommissie van verpleeghuizen in de regio Utrecht.

> lees verder

Oproep ideeën voor nieuwe activiteiten vanaf 2024

22 augustus 2023

Het zorgnetwerk is op zoek naar ideeën voor nieuwe activiteiten of projecten die aansluiten bij onze doelstellingen. Heb jij een goed idee? Laat het ons dan weten!

> lees verder

Aankondiging World AMR Awareness Week 2023

22 augustus 2023

Van 18 t/m 24 november organiseren de Regionale ABR Zorgnetwerken de World AMR Awareness Week (WAAW) 2023.

> lees verder