21 januari 2019: Netwerkbijeenkomst Regionaal Zorgnetwerk ABR Utrecht

Geplaatst op: 12 december 2018

De pilotperiode van twee jaar is afgelopen, maar het Regionaal Zorgnetwerk Antibioticaresistentie Utrecht gaat door. Wat gaan we de komende vier jaar doen? Voor welke uitdagingen staan we en hoe kan je met weinig mensen zoveel mogelijk bereiken?

We beginnen 2019 met een inspirerende bijeenkomst, waarbij we kijken naar wat we hebben gedaan, nu doen en in de toekomst willen. Heb jij een idee hoe antibioticaresistentie binnen de regio, binnen jouw werkveld of zelfs binnen jouw eigen organisatie het beste aangepakt kan worden? Kom dan naar de bijeenkomst op 21 januari 2019 van 14:00-18:00. Locatie: Antropia Cultuur- en Congrescentrum, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen.

Let op: deelname is enkel bedoeld voor (vervangende) contactpersonen van het Regionaal Zorgnetwerk Utrecht.

Aanmelden

Meer nieuws

Tweede Netwerkbijeenkomst over Infectiepreventie in de Thuiszorg

22 juni 2022

Op woensdag 6 juli zal een tweede netwerkbijeenkomst voor de thuiszorg plaatsvinden. Deze digitale bijeenkomst heeft als thema BRMO en hoe daarmee om te gaan in de thuiszorg.

> lees verder

Nieuwe e-learning over antibioticaresistentie

22 juni 2022

Welke factoren spelen een rol bij het ontstaan van antibioticaresistentie en infecties? En hoe voorkom je het? Dat leer je in de nieuwe e-learning Antibioticaresistentie gemaakt door vier ABR zorgnetwerken samen met het Instituut Verantwoord Medicijngebruik (IVM).

> lees verder

Digitalisering van de BRMO-status van patiënten

15 juni 2022

De tien regionale zorgnetwerken werken samen aan een landelijke project om ervoor te zorgen dat als een patiënt of cliënt drager is van een BRMO, dit ook in zijn/haar digitale dossier komt te staan.

> lees verder