21 januari 2019: Netwerkbijeenkomst Regionaal Zorgnetwerk ABR Utrecht

Geplaatst op: 12 december 2018

De pilotperiode van twee jaar is afgelopen, maar het Regionaal Zorgnetwerk Antibioticaresistentie Utrecht gaat door. Wat gaan we de komende vier jaar doen? Voor welke uitdagingen staan we en hoe kan je met weinig mensen zoveel mogelijk bereiken?

We beginnen 2019 met een inspirerende bijeenkomst, waarbij we kijken naar wat we hebben gedaan, nu doen en in de toekomst willen. Heb jij een idee hoe antibioticaresistentie binnen de regio, binnen jouw werkveld of zelfs binnen jouw eigen organisatie het beste aangepakt kan worden? Kom dan naar de bijeenkomst op 21 januari 2019 van 14:00-18:00. Locatie: Antropia Cultuur- en Congrescentrum, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen.

Let op: deelname is enkel bedoeld voor (vervangende) contactpersonen van het Regionaal Zorgnetwerk Utrecht.

Aanmelden

Meer nieuws

Aanmelden ideeën voor nieuwe activiteiten

30 november 2022

Het zorgnetwerk is op zoek naar ideeën voor nieuwe activiteiten die aansluiten bij onze doelstellingen. Heb jij een goed idee? Laat het ons dan weten!

> lees verder

Opleiding tot Infectiepreventie Adviseur (IPA) start 10 januari

29 november 2022

Op 10 januari 2023 start weer een leergang van de opleiding tot Infectiepreventie Adviseur (IPA) aan de IP Academie. Het zorgnetwerk ondersteunt het opleiden van IPA’s door middel van een bijdrage in de kosten van de opleiding en het vergoeden van een coachingstraject aansluitend aan de opleiding.

> lees verder

Stuurgroep zoekt nieuw lid

28 november 2022

Het Regionaal Zorgnetwerk Antibioticaresistentie Utrecht is per 1 januari 2023 op zoek naar een bestuurder met financieel-economische achtergrond om plaats te nemen in de Stuurgroep.

> lees verder