21 januari 2019: Netwerkbijeenkomst Regionaal Zorgnetwerk ABR Utrecht

Geplaatst op: 12 december 2018

De pilotperiode van twee jaar is afgelopen, maar het Regionaal Zorgnetwerk Antibioticaresistentie Utrecht gaat door. Wat gaan we de komende vier jaar doen? Voor welke uitdagingen staan we en hoe kan je met weinig mensen zoveel mogelijk bereiken?

We beginnen 2019 met een inspirerende bijeenkomst, waarbij we kijken naar wat we hebben gedaan, nu doen en in de toekomst willen. Heb jij een idee hoe antibioticaresistentie binnen de regio, binnen jouw werkveld of zelfs binnen jouw eigen organisatie het beste aangepakt kan worden? Kom dan naar de bijeenkomst op 21 januari 2019 van 14:00-18:00. Locatie: Antropia Cultuur- en Congrescentrum, Hoofdstraat 8, 3972 LA Driebergen.

Let op: deelname is enkel bedoeld voor (vervangende) contactpersonen van het Regionaal Zorgnetwerk Utrecht.

Aanmelden

Meer nieuws

Een leerzame WAAW 2023

29 november 2023

Het zit er weer op, de World AMR Awareness Week 2023! Samen met verschillende zorgprofessionals hebben de tien ABR Zorgnetwerken éxtra aandacht besteed aan antimicrobiële resistentie, waaronder antibioticaresistentie. We kijken terug op een geslaagde week!

> lees verder

Nieuwe e-learning over infectiepreventie in de verstandelijk gehandicaptenzorg

8 november 2023

Leer in een nieuwe e-learning hoe je infectieziekten bij cliënten en collega’s in de gehandicaptenzorg kunt voorkomen door hygiënisch te werken.

> lees verder

FTO Antibiotica-allergie

8 november 2023

Het zorgnetwerk biedt een nieuw FTO aan over antibiotica-allergie. Het doel is om op regionaal niveau het aantal onjuiste antibiotica-allergie registraties te verminderen.

> lees verder