Netwerkbijeenkomst leden Infectiepreventiecommssies verpleeghuizen op maandag 3 april

Geplaatst op: 24 februari 2023

shutterstock_1665055567

Werk jij bij een verpleeghuis in de regio Utrecht en ben jij lid van de Infectiepreventie Commissie of op een andere manier betrokken bij het IP-beleid? Lijkt het jou interessant om meer kennis op te doen op het gebied van infectiepreventie? En collega’s te ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren? Dan zien we jou graag maandag 3 april op onze tweede netwerkbijeenkomst!

Deze bijeenkomst zal in het teken staan van de aandachtsvelders infectiepreventie. Wat is de rol van deze aandachtsvelders? Wat is er nodig om aandachtsvelders goed te positioneren in de organisatie? En wat kan de commissie infectiepreventie doen om aandachtsvelders te ondersteunen in hun rol? Nicolet van Eerd en Patricia van den Brink van ZiP company werken o.a. als adviseurs voor het project ‘Samen werken aan infectiepreventie’ en zullen tijdens deze bijeenkomst een interactieve sessie organiseren met veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen tussen de deelnemers. Doel is om aan het einde van de dag met concrete ideeën naar jouw organisatie/commissie terug te gaan. Ben jij er ook bij?

De bijeenkomst zal plaatsvinden van 14.00-17.00u in verpleeghuis De Wijngaard (Accolade Zorg) in Bosch en Duin. Aanmelden kan via https://www.abrzorgnetwerkutrecht.nl/aanmelden-bijeenkomst-ipc/

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lennert van der Klis via rzn-abr-utrecht@umcutrecht.nl

Meer nieuws

Netwerkbijeenkomst voor leden van de infectiepreventiecommissie van verpleeghuizen

25 september 2023

Op 30 oktober organiseert het RZN ABR Utrecht alweer de derde netwerkbijeenkomst voor leden van de infectiepreventiecommissie van verpleeghuizen in de regio Utrecht.

> lees verder

Oproep ideeën voor nieuwe activiteiten vanaf 2024

22 augustus 2023

Het zorgnetwerk is op zoek naar ideeën voor nieuwe activiteiten of projecten die aansluiten bij onze doelstellingen. Heb jij een goed idee? Laat het ons dan weten!

> lees verder

Aankondiging World AMR Awareness Week 2023

22 augustus 2023

Van 18 t/m 24 november organiseren de Regionale ABR Zorgnetwerken de World AMR Awareness Week (WAAW) 2023.

> lees verder