Netwerkbijeenkomst leden Infectiepreventiecommssies verpleeghuizen op maandag 3 april

Geplaatst op: 24 februari 2023

shutterstock_1665055567

Werk jij bij een verpleeghuis in de regio Utrecht en ben jij lid van de Infectiepreventie Commissie of op een andere manier betrokken bij het IP-beleid? Lijkt het jou interessant om meer kennis op te doen op het gebied van infectiepreventie? En collega’s te ontmoeten om ervaringen uit te wisselen en van elkaar te leren? Dan zien we jou graag maandag 3 april op onze tweede netwerkbijeenkomst!

Deze bijeenkomst zal in het teken staan van de aandachtsvelders infectiepreventie. Wat is de rol van deze aandachtsvelders? Wat is er nodig om aandachtsvelders goed te positioneren in de organisatie? En wat kan de commissie infectiepreventie doen om aandachtsvelders te ondersteunen in hun rol? Nicolet van Eerd en Patricia van den Brink van ZiP company werken o.a. als adviseurs voor het project ‘Samen werken aan infectiepreventie’ en zullen tijdens deze bijeenkomst een interactieve sessie organiseren met veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen tussen de deelnemers. Doel is om aan het einde van de dag met concrete ideeën naar jouw organisatie/commissie terug te gaan. Ben jij er ook bij?

De bijeenkomst zal plaatsvinden van 14.00-17.00u in verpleeghuis De Wijngaard (Accolade Zorg) in Bosch en Duin. Aanmelden kan via https://www.abrzorgnetwerkutrecht.nl/aanmelden-bijeenkomst-ipc/

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lennert van der Klis via rzn-abr-utrecht@umcutrecht.nl

Meer nieuws

Infectiepreventieweek 22 t/m 26 mei 2023

1 maart 2023

Goede infectiepreventie redt levens! Daarom organiseren wij, in samenwerking met de andere regionale zorgnetwerken antibioticaresistentie, van 22 t/m 26 mei 2023 de Infectiepreventieweek.

> lees verder

STIP Symposium Gedragsverandering in Infectiepreventie

28 februari 2023

Op donderdag 11 mei organiseert STIP een symposium over gedragsverandering in infectiepreventie. VVT en GHZ organisaties uit de regio Utrecht kunnen gratis twee medewerkers deel laten nemen aan dit symposium.

> lees verder

Geslaagde netwerkbijeenkomst voor leden IP Commissie

14 december 2022

Op 15 november vond een geslaagde eerste netwerkbijeenkomst voor leden van de Infectiepreventie Commissie van verpleeghuizen uit onze regio plaats.

> lees verder