Netwerkbijeenkomst voor leden van de infectiepreventiecommissie van verpleeghuizen

Geplaatst op: 25 september 2023

Op 30 oktober organiseert het RZN ABR Utrecht alweer de derde netwerkbijeenkomst voor leden van de infectiepreventiecommissie van verpleeghuizen in de regio Utrecht.

Werk jij in een verpleeghuis en ben jij lid van de infectiepreventiecommissie? Of ben je geen lid van de infectiepreventiecommissie maar wel nauw betrokken bij het beleid rondom infectiepreventie in je organisatie? Dan nodigen we je van harte uit op onze netwerkbijeenkomst op maandag 30 oktober 2023 van 13.30 – 16.30 uur!

Tijdens deze derde netwerkbijeenkomst gaan we ons verdiepen in het uitvoeren van audits. Charlotte Michels (deskundige Infectiepreventie) zal ons meenemen in de ins&outs van een audit. Ook zal ze de nieuwe Infectiepreventie Audit App demonstreren, waarmee je eenvoudig en eenduidig auditgegevens kan verzamelen en rapportages kan vergelijken.

Manon van Kommer zal uitleg geven over de toolkit waarmee scholing over infectiepreventie en BRMO makkelijker wordt.

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je op de hoogte worden gehouden? Neem dan contact op met onze projectleider Lennert van der Klis via rzn-abr-utrecht@umcutrecht.nl.

RZN_ABR_Utrecht_Uitnodiging_Netwerkbijeenkomst_30 oktober 2023

Meer nieuws

Een leerzame WAAW 2023

29 november 2023

Het zit er weer op, de World AMR Awareness Week 2023! Samen met verschillende zorgprofessionals hebben de tien ABR Zorgnetwerken éxtra aandacht besteed aan antimicrobiële resistentie, waaronder antibioticaresistentie. We kijken terug op een geslaagde week!

> lees verder

Nieuwe e-learning over infectiepreventie in de verstandelijk gehandicaptenzorg

8 november 2023

Leer in een nieuwe e-learning hoe je infectieziekten bij cliënten en collega’s in de gehandicaptenzorg kunt voorkomen door hygiënisch te werken.

> lees verder

FTO Antibiotica-allergie

8 november 2023

Het zorgnetwerk biedt een nieuw FTO aan over antibiotica-allergie. Het doel is om op regionaal niveau het aantal onjuiste antibiotica-allergie registraties te verminderen.

> lees verder