Netwerkbijeenkomst voor leden van de infectiepreventiecommissie van verpleeghuizen

Geplaatst op: 25 september 2023

Op 30 oktober organiseert het RZN ABR Utrecht alweer de derde netwerkbijeenkomst voor leden van de infectiepreventiecommissie van verpleeghuizen in de regio Utrecht.

Werk jij in een verpleeghuis en ben jij lid van de infectiepreventiecommissie? Of ben je geen lid van de infectiepreventiecommissie maar wel nauw betrokken bij het beleid rondom infectiepreventie in je organisatie? Dan nodigen we je van harte uit op onze netwerkbijeenkomst op maandag 30 oktober 2023 van 13.30 – 16.30 uur!

Tijdens deze derde netwerkbijeenkomst gaan we ons verdiepen in het uitvoeren van audits. Charlotte Michels (deskundige Infectiepreventie) zal ons meenemen in de ins&outs van een audit. Ook zal ze de nieuwe Infectiepreventie Audit App demonstreren, waarmee je eenvoudig en eenduidig auditgegevens kan verzamelen en rapportages kan vergelijken.

Manon van Kommer zal uitleg geven over de toolkit waarmee scholing over infectiepreventie en BRMO makkelijker wordt.

Heb je vragen of opmerkingen? Of wil je op de hoogte worden gehouden? Neem dan contact op met onze projectleider Lennert van der Klis via rzn-abr-utrecht@umcutrecht.nl.

RZN_ABR_Utrecht_Uitnodiging_Netwerkbijeenkomst_30 oktober 2023

Meer nieuws

Oproep ideeën voor nieuwe activiteiten vanaf 2024

22 augustus 2023

Het zorgnetwerk is op zoek naar ideeën voor nieuwe activiteiten of projecten die aansluiten bij onze doelstellingen. Heb jij een goed idee? Laat het ons dan weten!

> lees verder

Aankondiging World AMR Awareness Week 2023

22 augustus 2023

Van 18 t/m 24 november organiseren de Regionale ABR Zorgnetwerken de World AMR Awareness Week (WAAW) 2023.

> lees verder

Najaarsbijeenkomsten infectiepreventie in de langdurige zorg

22 augustus 2023

Dit najaar staan twee interessante bijeenkomsten op de agenda voor zorgprofessionals in de langdurige zorg die in hun functie te maken hebben met infectiepreventiebeleid.

> lees verder