Het zit er weer op, de WAAW 2022!

Geplaatst op: 25 november 2022

WAAW-RZN ABR

Het zit erop! De World Antimicrobial Awareness Week (WAAW) 2022! Ca. 1000 zorgprofessionals namen deel aan de week door één of meerdere van de webinars te volgen of mee te doen aan de quiz. Ook in de regio’s zijn vele leuke initiatieven georganiseerd afgelopen week, allemaal met hetzelfde doel, antibioticaresistentie onder de aandacht brengen en helpen terugdringen.

Daarnaast hebben veel zorgprofessionals gebruik gemaakt van de speciale actiepakketten die zijn samengesteld voor de VVT en huisartsenpraktijken. Nog geen tijd gehad om het actiepakket (met collega’s) door te nemen? Dit kan nog steeds! Ga op de WAAW-actiewebsite naar Actiepakket.

Wil je de landelijke webinars terugkijken? Ga dan op de WAAW-actiewebsite naar Terugkijken webinars.

Wij kijken terug op een geslaagde week en bereiden ons alweer voor op de Infectiepreventieweek van 22 t/m 26 mei 2023. Noteer deze week alvast in je agenda, meer info volgt binnenkort via onze kanalen!

 

Meer nieuws

Geslaagde netwerkbijeenkomst voor leden IP Commissie

14 december 2022

Op 15 november vond een geslaagde eerste netwerkbijeenkomst voor leden van de Infectiepreventie Commissie van verpleeghuizen uit onze regio plaats.

> lees verder

Even voorstellen… Jan Kluytmans

14 december 2022

In de nieuwsbrief van december 2022 vertelt Prof. Dr. Jan Kluytmans, arts-microbioloog en lid van de stuurgroep, ons over zijn rol en ambities in het zorgnetwerk.

> lees verder

Aanmelden ideeën voor nieuwe activiteiten

30 november 2022

Het zorgnetwerk is op zoek naar ideeën voor nieuwe activiteiten die aansluiten bij onze doelstellingen. Heb jij een goed idee? Laat het ons dan weten!

> lees verder