Het zit er weer op, de WAAW 2022!

Geplaatst op: 25 november 2022

WAAW-RZN ABR

Het zit erop! De World Antimicrobial Awareness Week (WAAW) 2022! Ca. 1000 zorgprofessionals namen deel aan de week door één of meerdere van de webinars te volgen of mee te doen aan de quiz. Ook in de regio’s zijn vele leuke initiatieven georganiseerd afgelopen week, allemaal met hetzelfde doel, antibioticaresistentie onder de aandacht brengen en helpen terugdringen.

Daarnaast hebben veel zorgprofessionals gebruik gemaakt van de speciale actiepakketten die zijn samengesteld voor de VVT en huisartsenpraktijken. Nog geen tijd gehad om het actiepakket (met collega’s) door te nemen? Dit kan nog steeds! Ga op de WAAW-actiewebsite naar Actiepakket.

Wil je de landelijke webinars terugkijken? Ga dan op de WAAW-actiewebsite naar Terugkijken webinars.

Wij kijken terug op een geslaagde week en bereiden ons alweer voor op de Infectiepreventieweek van 22 t/m 26 mei 2023. Noteer deze week alvast in je agenda, meer info volgt binnenkort via onze kanalen!

 

Meer nieuws

Landelijk programma Infectiepreventieweek 2023

4 april 2023

Van 22 t/m 26 mei 2023 organiseren de Regionale Zorgnetwerken Antibioticaresistentie de Infectiepreventieweek 2023. Het landelijke programma is bekend: doe jij ook mee? Infectiepreventie doen we samen!

> lees verder

Succesvolle netwerkwerkbijeenkomst voor verpleeghuizen

4 april 2023

Op maandag 3 april organiseerden we een inspirerende netwerkbijeenkomst voor zorgprofessionals van verpleeghuizen uit de regio die lid zijn van de infectiepreventiecommissie van hun organisatie.

> lees verder

Infectiepreventieweek 22 t/m 26 mei 2023

1 maart 2023

Goede infectiepreventie redt levens! Daarom organiseren wij, in samenwerking met de andere regionale zorgnetwerken antibioticaresistentie, van 22 t/m 26 mei 2023 de Infectiepreventieweek.

> lees verder