Bijeenkomst Infectiepreventiebeleid Kleine Woonzorgcentra

Geplaatst op: 8 augustus 2023

Op 25 september 2023 organiseert het zorgnetwerk samen met de GGD regio Utrecht een bijeenkomst voor kleine woonzorgcentra over infectiepreventiebeleid.

Goede infectiepreventie verlaagt het risico op het oplopen van infectieziekten en voorkomt verdere verspreiding hiervan. In kleinschalige woonzorgcentra kan het een uitdaging zijn om het infectiepreventiebeleid goed te organiseren. Tijdens een bijeenkomst op 25 september in het Bartholomeus Gasthuis in Utrecht zullen hiervoor handvatten gegeven worden.

Aan het woord komen Marischka van der Jagt en Floor van Wijk, deskundigen infectiepreventie, om het belang van infectiepreventie te benadrukken. Ook presenteren Armilda Vos en Aline Doornenbal van Nieuw Boschzicht een casestudy infectiepreventie. Verder wordt informatie gegeven over de rol van het Regionaal Zorgnetwerk Antibioticaresistentie Utrecht en van MUIZ bij infectiepreventie.

Meer informatie is te vinden in de Uitnodiging Bijeenkomst Infectiepreventiebeleid Kleinschalige Woonzorgcentra

Meld je aan via Aanmeldformulier Bijeenkomst Infectiebeleid Kleinschalige Woonzorgcentra

Deelname is gratis.

Goede preventie is goud waard! Kom je ook?

 

Meer nieuws

Netwerkbijeenkomst voor leden van de infectiepreventiecommissie van verpleeghuizen

25 september 2023

Op 30 oktober organiseert het RZN ABR Utrecht alweer de derde netwerkbijeenkomst voor leden van de infectiepreventiecommissie van verpleeghuizen in de regio Utrecht.

> lees verder

Oproep ideeën voor nieuwe activiteiten vanaf 2024

22 augustus 2023

Het zorgnetwerk is op zoek naar ideeën voor nieuwe activiteiten of projecten die aansluiten bij onze doelstellingen. Heb jij een goed idee? Laat het ons dan weten!

> lees verder

Aankondiging World AMR Awareness Week 2023

22 augustus 2023

Van 18 t/m 24 november organiseren de Regionale ABR Zorgnetwerken de World AMR Awareness Week (WAAW) 2023.

> lees verder