Alles weten over meldingssysteem MUIZ? Volg ons webinar (17-9-2020)!

Geplaatst op: 26 augustus 2020

shutterstock_1412163023-1920x1280

Het zorgnetwerk Utrecht gaat het digitale meldingssysteem Meldpunt Uitbraken Infectieziekten & BRMO (MUIZ) implementeren. Door de coronacrisis is dit wat op de achtergrond geraakt, maar door de positieve ervaringen in Rotterdam in het afgelopen half jaar gaan we hier binnenkort mee starten.

In de regio’s in Nederland waar MUIZ al functioneel is, is MUIZ behulpzaam gebleken tijdens de coronacrisis. In de eerste plaats voor de deelnemende instellingen, maar ook voor andere partijen zoals de GHOR en de GGD.

Wat kunt u verwachten?

Wij willen u als geïnteresseerde van MUIZ door middel van een interactief webinar kennis laten maken met het systeem. Gedurende 2 uur wordt u meegenomen in de functionaliteiten van het systeem, krijgt u uitleg over de meerwaarde (juist ook in de huidige tijd) en bestaat de mogelijkheid om het systeem te ervaren in een testomgeving.

Vanwege het interactieve karakter kunnen er maximaal 10 instellingen deelnemen aan een sessie. Daarom wordt er bij voldoende belangstelling ook een sessie georganiseerd op dezelfde dag van 13:00 – 15:00. Mocht de sessie van 15:00 – 17:00 vol zitten, dan wordt u ingedeeld in de sessie van 13:00 – 15:00. Uiteraard wordt u hierover tijdig geïnformeerd.

Meer informatie en aanmelden?

Ga direct naar het agenda-item.

Meer nieuws

Netwerkbijeenkomst ‘Gedragsverandering’ een succes

9 april 2024

Donderdag 4 april 2024 was het weer zover! De netwerkbijeenkomst voor infectiepreventiecommissieleden van verpleeghuizen in de regio Utrecht. Dit keer werd de bijeenkomst gehouden in het bosrijke gebied bij Accolade Zorg – de Wijngaard in Bosch en Duin. We mochten veel bekende gezichten verwelkomen en daarnaast kennismaken met een aantal nieuwe gezichten.

> lees verder
Nieuwe collega Maartje

Nieuwe collega gehandicaptenzorg

21 maart 2024

Goed nieuws! Wij mogen nog een nieuwe collega verwelkomen. Maartje Hanning is afgelopen maand aan de slag gegaan als projectleider gehandicaptenzorg. Zij gaat zich richten op infectiepreventie binnen de gehandicaptensector.

> lees verder
Nieuwe collega Nathalie

Nieuwe collega infectiepreventie

6 maart 2024

We hebben weer een nieuwe collega! Nathalie Veldhuizen is afgelopen maand aan de slag gegaan als deskundige infectiepreventie. Zij gaat, samen met onze projectleiders, organisaties in de verpleeghuiszorg, thuiszorg en gehandicaptenzorg stimuleren en ondersteunen bij het optimaliseren van de hygiëne- en infectiepreventie.

> lees verder