Netwerkbijeenkomst voor leden van de infectiepreventiecommissie verpleeghuizen

04/04/2024 | Accolade Zorg locatie ‘De Wijngaard’, Bosch en Duin

Netwerkbijeenkomst ‘Gedragsverandering’

Op donderdag 4 april houden wij alweer onze 4e netwerkbijeenkomst voor leden van de infectiepreventiecommissie verpleeghuizen. De middag zal dit keer geheel in het teken staan van gedragsverandering rondom infectiepreventie.

Infectiepreventie wordt door vrijwel iedereen belangrijk gevonden. Toch is een blijvende gedragsverandering vaak lastig. Hoe kun je jouw collega’s stimuleren en motiveren om de kwaliteit van infectiepreventie te verbeteren? Daarover gaat de netwerkbijeenkomst voor leden van de Infectiepreventie Commissie van Verpleeghuizen in de regio Utrecht op donderdag 4 april in Bosch en Duin.

Experts op dit thema zijn Nicolet van Eerd en Patricia van den Brink van ZiP company. Zij zullen ons voorzien van kennis en tips rondom dit boeiende onderwerp. Nicolet en Patricia bieden deze workshop aan vanuit het programma ‘Samen werken aan Infectiepreventie’.

Programma

13:30 Inloop
13:45 Start bijeenkomst
14:00 Workshop Gedragsverandering
16:00 Borrel

Voor wie

Leden van de infectiepreventiecommissies en iedereen die betrokken is bij het infectiepreventie beleid van een verpleeghuis.

Locatie

Accolade Zorg locatie ‘De Wijngaard’
Dennenweg 2
Bosch en Duin

Heb je nog vragen?

Neem dan contact op met projectleider Lennert van der Klis.

Aanmeldformulier Netwerkbijeenkomst 4 april 2024

Via dit formulier kun je je aanmelden voor de netwerkbijeenkomst voor leden van de infectiepreventie commissie van verpleeghuizen in de regio Utrecht op donderdag 4 april 2024 van 13.30-16.00u.


Naam(Vereist)
AMR Zorgnetwerk Utrecht nieuwsbrief
Schrijf je in voor de nieuwsbrief. Dan ben je altijd op de hoogte van de activiteiten en het laatste nieuws van het AMR Zorgnetwerk Utrecht.

 

 

Tijd: 13:30 - 16:00