5-daagse opleiding Infectie Preventie Adviseurs (IPA)

12/02/2021 - 18/06/2021 | Actiz - Oudlaan 4, Utrecht

Het doel van deze opleiding is het bieden van kennisbevordering op het gebied van infectiepreventie/veranderkunde, ter verbetering van de kwaliteit van infectiepreventie in de organisatie van de cursist. De cursisten ondersteunen met kennis en kunde de implementatie van het hygiëne en infectiepreventiebeleid in de organisatie. (bron: STIP)

De opleidingsdagen zijn: 12 februari, 5 maart, 26 maart, 23 april, 28 mei en 18 juni (dit is inclusief een halve dag met een minisymposium waarin de deelnemers hun ervaringen delen met een groter publiek).

Let op! Er is een interessante regeling vanuit het zorgnetwerk beschikbaar, waarbij wij de kosten van elke tweede deelnemer aan een IPA-opleiding voor onze rekening nemen. Lees hier meer informatie over deze aantrekkelijke regeling.

Tijd: 09:30 - 16:30

Meer informatie: https://www.infectiepreventieopleidingen.nl/ipa21a

Doelgroep: Medewerkers en/of contactpersonen infectiepreventie op HBO denk-/werkniveau. (NB Voor kwaliteits-/beleidsmedewerkers met weinig kennis van infectiepreventie adviseert STIP om eerst de training Contactpersoon Infectiepreventie (CIP) te volgen)

Aanbieder: STIP